In spatele produselor noastre sta o echipa dinamica, avand mai mult de 25 ani de experienta in domeniul tamplariei PVC si aluminiu cu geam termopan. Activitatea noastra s-a orientat intotdeauna spre performanta, calitate si design inovator in domeniul productiei de tamplarie termoizolanta. Garantia calitatii produselor noastre din domeniul tamplariei PVC cu geam termoizolant e dublata de profesionalismul echipei.

Consultantii nostri sunt pregatiti sa aleaga de fiecare data sistemul de tamplarie cu geam termoizolator (termopan sau tripan) potrivit cerintelor fiecarui client si sa satisfaca cele mai exigente pretentii in ceea ce priveste tamplaria cu geam termopan.

Tocmai de aceea FereAstraRoger se bazeaza pe calitatea germana a profilelor PVC, recunoscute pe plan european si certificate ISO 9001 si RAL. In plus, fiecare dintre aceste profile este produs conform standardului RAL Mark of Quality, cea mai inalta distinctie acordata unui produs de acest gen, de catre Institutul German pentru Controlul Calitatii.

In privinta clientilor, am ales sa promovam o relatie bazata pe profesionalism, colaborare, transparenta si, nu in ultimul rand, respect. Fiecare dintre consultantii nostri va ofera cea mai potrivita solutie in materie de tamplarie PVC, aluminiu sau aluminiu-lemn cu geam termopan, tripan si accesorii. Solutiile alese de profesionistii nostri reprezinta baza succesului proiectului dumneavoastra. De aceea, FereAstraRoger este produsul ideal pentru cele mai inalte pretentii.

despre-noi