ASTRA ROGER este o companie infiintata in anul 1991, din capital romanesc privat, avand peste 25 ani de experienta in fabricarea, asamblarea si montarea ferestrelor si usilor din PVC, aluminiu si aluminiu-lemn cu geam termoizolant.

In tot acest timp am investit continuu in tehnologia liniilor de productie si in calificarea personalului, conform standardelor germane de calitate. In prezent Astra Roger insumeaza o investitie de peste 9 milioane de euro in domeniul productiei de termopane. ASTRA ROGER este in topul firmelor producatoare de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan din tara.

Astfel am adus pe piata tamplariei PVC cu geam termopan din Romania produse de inalta calitate si fiabilitate, fabricate 100% in Germania, precum VEKA, Gealan, sau Salamander.

Cel mai important aspect al acestui parteneriat il reprezinta insa insemnul RAL MARK OF QUALITY pe care il poarta fiecare produs. Aceasta este cea mai inalta distinctie acordata in domeniul materialelor de profil din Europa, iar astfel, puteti fi siguri ca fiecare fereastra marca Astra Roger respecta cele mai inalte standarde in domeniul tamplariei PVC cu geam termoizolant.

In prezent produsele de tamplarie PVC sau aluminiu cu geam termopan, accesoriile Astra Roger si mai nou, usile metalice de exterior MACO, sunt prezentate in showroom-urile noastre.

istoric