OFERTĂ SPECIALĂ

Astra Roger

FERESTRE și UȘI

veka
la preț de fabrică redus cu
35%
Astra Roger îți aduce fereastra Veka în casa ta alături de discounturi și alte avantaje, pentru a beneficia de cel mai bun produs de pe piață.

Cere acum o ofertă și primești automat reducerea de 35% la prețul de fabrică, execuție la cele mai înalte standarde germane și montaj profesional prin intermediul echipelor noastre specializate, service și garanție pentru toate produsele.
Introduceți numele și prenumele
Introduceți un număr de telefon
Introduceți o adresă validă
Invalid Input
atașați un fisier valid (format: pdf, doc, docx, jpg, tif, gif, png)

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată? Contactează-ne la numărul de telefon 0770 494 160!


Grabește-te! Oferta este limitată și este valabilă până la sfarșitul lunii și se adresează exclusiv clienților din București și zonele limitrofe.


Furnizori de renume, produse de top

Furnizori de renume, produse de top

Am ales să folosim materiale și subansamble de cea mai înaltă calitate de la furnizori consacrati: VEKA, ROTO, SAINT-GOBAIN  pentru produse de top.
vezi detalii
Fabrică modernă dotată cu utilaje CNC

Fabrică modernă dotată cu utilaje CNC

Astra Roger detine propria fabrica, cu o suprafata de 1800 mp, dotata cu instalatii si masini automate Elumatec de ultima generatie, asistate de calculator.
vezi detalii
Profesionalism și promptitudine

Profesionalism și promptitudine

Completăm oferta cu servicii de măsurători, transport și montaj realizate cu profesionalism de către specialiștii noștri.
vezi detalii
* Declar că am completat date cu caracter personal în scopul de a obţine informaţii personalizate cu privire la produsele sau soluţiile comercializate de Astra Roger SRL și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate în scopul de a îmi răspunde la solicitare. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca Astra Roger SRL să urmărească răspunsul la solicitarea mea şi îmi exprim acordul pentru folosirea datelor mele în scopul realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, produselor sau serviciilor Astra Roger SRL.