Care este cea mai potrivita feronerie pentru ferestre și uși termopan

Care este cea mai potrivita feronerie pentru ferestre și uși termopan

Locuinţa trebuie să asigure protecție în fața capriciilor vremii şi la încercările de pătrundere prin efracţie. Iarna iți doreşti să fi protejat de frig și de curenții reci de aer, vara de temperaturile ridicate și de lumina puternică iar întotdeauna iți doreşti ca locuinţa să fie sigură. De aceea merită să vă gândiţi foarte bine şi să alegeţi cu grijă ușile și ferestrele termopan. Dacă acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate şi sunt construite cu atenţie, atunci sunteți cu un pas mai aproape de căminul visat care să vă ofere confortul şi protecţia dorită.

Sistemul de feronerie joacă un rol important în asigurarea confortului şi de aceea este esențial ca ferestrele să fie echipate cu un sistem de feronerie modern, fiabil și rezistent. Ferestrele şi uşile Astra Roger sunt echipate cu feronerie ROTO Germania sau MACO Austria, lideri mondiali în acest domeniu.

Roto pentru ferestre și uși de balcon

Roto NT – Cel mai bun sistem de feronerie pentru ferestrele și ușile oscilobatante, sistemul de înaltă calitate care este potrivit pentru cele mai diferite forme de ferestre din PVC, lemn sau aluminiu. Îndeplinește cele mai stricte cerințe în ceea ce privește securitatea, ușurința de utilizare, durabilitatea și designul.

 

Roto NT Designo – este soluția cu balamale ascunse pentru ferestre și uși de balcon. Fără balamale vizibile din exterior, fără capace, nimic nu distrage aspectul ferestrei, deoarece cu cât putem vedea mai puțin tehnologia, cu atât mai bine.

 

Roto NX – este rezultatul în urma dezvoltărilor inovatoare pentru componente și ansambluri individuale. Un Roto NT mult mai îmbunătățit, cu diferite funcții  concentrate pe beneficii ca întodeauna pe eficiență, securitate, confort și design.

Roto pentru uși principale de intrare

Roto Bază – este pentru ușile care se presupune că se închid în siguranță, dar nu necesită securitatea blocării în mai multe puncte.
Roto Safe C –este sistemul mecanic de blocare în mai multe puncte prin acționarea cilindrului cu o cheie.
Roto Safe H – este de asemenea un sistem mecanic de blocare în mai multe puncte în primul pas prin ridicarea mânerului. În a doua etapă, sistemul este blocat cu o cheie.
Roto Solid B – aici sunt oferite balamalele pentru uși ce oferă caracteristici excelente de performanță, design și sunt echipate cu un nivel ridicat de suport de greutate pe termen lung.
Roto Solid S – sunt balamalele montate la suprafață pentru uși din PVC, lemn sau aluminiu, care oferă de asemenea caracteristici excelente de performanță cu nivel ridicat de suport de greutate pe termen lung. Un Roto NT mult mai îmbunătățit, cu diferite funcții  concentrate pe beneficii ca întodeauna pe eficiență, securitate, confort și design.

Maco

Pe lângă faptul că vine cu sisteme asemănătoare celor de la Roto în producția de ferestre , uși glisante sau uși principale de intrare, Maco este un produs austriac fiind unul dintre liderii europeni în producția de feronerie.
Maco este tratată cu un crom special printr-un procedeu numit silver lock. Parafinarea feroneriei este o inovație Maco și realizează uniformizarea suprafețelor feroneriei. Feroneria Maco prin aceste două procedee are un coeficient de frecare între elementele sale mult mai mic ducând la o durată de viață extinsă asigurând eficiență energetică și securitate foarte bună.
În același timp are o rezistență la coroziune ridicată, datorită acestui beneficiu această feronerie este dedicată în special zonelor de litoral unde salinitatea este crescută.
Fiecare proiect este unic prin caracteristici și funcționalitate. Specialiștii noștri vă vor recomanda tipul de feronerie cel mai potrivit pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de noile ferestre și uși din PVC cu geam termoizolant ASTRA ROGER.