ASTRA ROGER este o companie înfiinţată în anul 1991, din capital românesc privat, având peste 25 ani de experienţă în fabricarea, asamblarea şi montarea ferestrelor şi uşilor din PVC, aluminiu şi aluminiu-lemn cu geam termoizolant.

În tot acest timp am investit continuu în tehnologia liniilor de producţie şi în calificarea personalului, conform standardelor germane de calitate. În prezent Astra Roger însumează o investiţie de peste 9 milioane de euro în domeniul producţiei de termopane. ASTRA ROGER este în topul firmelor producătoare de tâmplărie PVC şi aluminiu cu geam termopan din ţară.

Astfel am adus pe piaţă tâmplăriei PVC cu geam termopan din România produse de înaltă calitate şi fiabilitate, fabricate 100% în Germania, precum VEKA, Gealan, sau Salamander.

Cel mai important aspect al acestui parteneriat îl reprezintă însă însemnul RAL MARK OF QUALITY pe care îl poartă fiecare produs. Aceasta este cea mai înaltă distincţie acordată în domeniul materialelor de profil din Europa, iar astfel, puteţi fi siguri că fiecare fereastră marca Astra Roger respectă cele mai înalte standarde în domeniul tâmplăriei PVC cu geam termoizolant.

În prezent produsele de tâmplărie PVC sau aluminiu cu geam termopan, accesoriile Astra Roger şi mai nou, uşile metalice de exterior MACO, sunt prezentate în showroom-urile noastre.