Astra Roger: Tâmplărie PVC, termopane VEKA și GEALAN

Producător de tâmplărie din PVC, termopane VEKA  și GEALAN: ferestre termopan, usi termopan realizate cu profile din PVC VEKA sau REHAU, usi de intrare sau de interior, usi rezidentiale, usi tip armonic, usi pliante, usi culisante cu ridicare, usi glisante, obloane și rulouri din aluminiu, plase contra  insecte batante, plase de insecte tip rulou, ferestre pivotante. Tâmplăria realizată în fabrica de germopane ASTRA ROGER este realizata folosind feronerie ROTO sau MACO, geam termoizolant SAINT-GOBAIN termopan sau tripan și se remarcă prin termoizolare, fiabilitate și siguranșă în  utilizare. Producem, livrăm și montăm tâmplărie din PVC în țară și exportîm ferestre si usi termopan in Italia, Franta, Germania, Spania, Elvetia. Cautam parteneri si dealeri pentru ferestrele și ușile realizate de noi!

La noi gasiți cele mai bune: termopane, ferestre termopan VEKA, ferestre termopan GEALAN, uşi termopan din PVC şi aluminiu, glafuri exterioare şi interioare, rulouri din aluminiu, obloane din aluminiu, plase ţânţari, geam termopan, uși culisante, uși culisante cu ridicare.

Vindem si montam termopane VEKA / GEALAN in: Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Prahova, Brasov, Sibiu, Valcea, Olt, Arges, Buzau, Vrancea, Giurgiu, Teleorman.
Preţuri bune si competitive direct de la producătorul de termopane ASTRA ROGER
!
PROMOTIE ferestre si usi la superpret! Calitate la pret bun!

Termeni și condiții

Acest website a fost conceput cu scopul de a furniza informaţii de ordin general despre compania noastră şi produsele / serviciile oferite de compania Astra Roger. Puteţi folosi acest website cu condiţia respectării "Termenilor şi condiţiilor" de utilizare. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.
Astra Roger este Proprietarul website-ului iar orice persoană fizică sau juridică, ce accesează site-ul astraroger.ro este Utilizator.
Această pagină conţine termenii şi condiţiile de utilizare a website-ul astraroger.ro şi defineşte cadrul în care Astra Roger este de acord să furnizeze produse şi servicii clienţilor / utilizatorilor. Acest document reprezintă un acord între Astra Roger şi clienţii săi. Toţi utilizatorii fac subiectul acestor termeni şi condiţii, astfel încât, utilizarea website-ului presupune acceptarea şi conformarea la Termenii şi Condiţiile de Utilizare.
Astra Roger îşi rezervă dreptul discreţionar de a modifica, adaugă sau elimina porţiuni din prezentul document.
Toate denumirile sunt mărci ce aparţin Astra Roger şi/sau a unor companii pentru care Astra Roger este partener sau este afiliată.

DREPTURI DE AUTOR
Conţinutul website-uluiil reprezintă toate textele, fotografiile, imaginile, ilustraţiile, graficele, clipurile audio, clipurile video sau orice element media şi sunt protejate de legislaţia dreptului de autor, precum şi de toate tratatele internaţionale aplicabile în acest domeniu. Drepturile de autor la Conţinut sunt proprietatea Astra Roger, a uneia dintre companiile ale cărui partener sau afiliat este, sau a unor terţe părţi care au cedat licenţele către Astra Roger. Conţinutul complet al acestui website este protejat de copyright conform cu legislaţia aplicabilă în materie de drepturi de autor şi copyright, iar Astra Roger este singurul care deţine drepturile de a modifica, completa, îmbunătăţii sau şterge informaţiile care fac parte din conţinut.
Aveţi dreptul de a descărca, salva, imprima şi copia anumite părţi ale conţinutului acestui site, cu condiţia:

  • de a folosi conţinutul descărcat doar în scopuri personale, necomerciale
  • de a nu publica conţinutul sau doar o parte pe alte site-uri web
  • de a nu publica sau difuza Conţinutul sau doar o parte în orice alt suport media
  • de a nu modifica sau deteriora Conţinutul sau de a şterge sau modifica indicaţiile dreptului de autor, copyright, marca înregistrată sau alte menţiuni de confidenţialitate

Cu excepţia condiţiilor de mai sus, nu aveţi dreptul de a copia, descarcă, printa, publică, afişa, procesa, distribuii, transmite, transfera, traduce, modifica, adăuga, updata, compila sau transforma/adapta în orice formă Conţinutul sau părţi din acesta fără obţinerea prealabilă a unui acord scris din partea Proprietarului.
Cu excepţia celor indicate mai sus, în mod expres, descărcarea Conţinutului acestui website nu conferă nici un drept, nici un titlu privitor la Conţinutul descărcat. Cu excepţia unei autorizări limitate, neexclusive de utilizare a acestui website, garantată mai sus, nici o condiţie inclusă în aceşti termeni de utilizare sau în acest website nu ar trebui interpretată ca un drept de exploatare, fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau a unei licenţe a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marca înregistrată, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuală aparţinând Astra Roger sau oricărei alte terţe părţi.

Informaţii nesolicitate
Astra Roger astepta comentariile şi părerile dumneavoastră cu privire la acest website prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Toate informaţiile şi materialele trimise către Astra Roger prin intermediul acestui website, precum comentarii, părerii, sugestii, idei, întrebări, planuri, etc. vor fi considerate ca fiind neconfidentiale şi fără copyright. Din acest motiv, vă rugăm să nu ne trimiteţi informaţii sau materiale pe care nu doriţi să le avem, inclusiv informaţii confidenţiale sau orice materiale originale creaţie proprie precum idei produse, coduri informatice sau operă de artă.
Prin trimiterea de informaţii şi/sau materiale la Astra Roger prin intermediul acestui website, sunteţi de acord cu predarea către Astra Roger, fără cost, a tuturor drepturilor, titlurilor şi drepturi de autor şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la informaţia şi/sau materialele trimise. Astra Roger va avea dreptul să utilizeze orice informaţie şi/sau materiale trimise de dumneavoastră prin intermediul acestui site, orice idei, concepte sau tehnici deduse din aceste informaţii şi/sau materiale, în orice scop, inclusiv pentru dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea produselor folosind aceste informaţii sau materiale fără restricţie şi fără oferirea unei compensaţii.
Utilizatorul sitului este responsabil pentru conţinutul oricărui material trimis prin intermediul acestui site, precum şi de exactitatea şi corectitudinea informaţiilor.

DREPTUL DE A MODIFICA ACEST SITE WEB
Astra Roger îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul cât şi funcţionalitatea acestui website în orice fel, de a limita accesul la acest website, sau de a închide acest website în orice moment pentru orice motiv pe care îl va considera oportun, fără notificare prealabilă şi nu va fi răspunzător sub nici o formă de posibilele consecinţe ale unor asemenea schimbări.

CONFIDENŢIALITATE
Astra Roger colectează informaţie anonimă, fără caracter personal, furnizată de utilizatorii acestui site, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul sau exclusiv, privitoare la utilizarea siteului web.
Utilizatorii acestui website pot opta să primească mesaje de email ocazionale de la Astra Roger
Astra Roger nu va vinde, închiria sau dezvălui nimănui orice fel de informaţii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizează în cursul exprimării acestei opţiuni. Informaţiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informaţii actuale despre Astra Roger şi activităţile sale profesionale şi de afaceri.
Astra Roger şi site-ul nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde , nu oferă, nu face shimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

EXCLUDEREA GARANŢIEI
Acest website poate furniza informaţii după disponibilităţi, fără nici un fel de garanţie. Astra Roger nu garantează că acest website va fi disponibil în orice moment sau în orice loc sau ca operaţiunile sale vor fi neîntrerupte sau fără erori, sau ca acest conţinut nu este lipsit de viruşi sau alte coduri susceptibile de a avea proprietăţi contaminante sau distructive. Chiar dacă Astra Roger a făcut şi face eforturi pentru a furniza informaţii precise şi actualizate, informaţia din conţinut poate fi incompletă sau depăşită şi poate conţine inexactităţi sau erori. Astra Roger nu furnizează nici o garanţie cu privire la utilizarea, validitatea, exactitatea sau caracterul actual al acestui website sau a oricarie informaţii publicate pe acest website.

LIMITAREA RĂSPUNDERII
Utilizarea acestui website se face pe propria răspundere. În nici o împrejurare Astra Roger sau oricare reprezentant nu poate fi făcut responsabil de orice pierdere sau dauna directă sau indirectă provocată de accesul la website sau legată de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui website sau de încrederea dumneavoastră faţă de informaţiile furnizate. Astra Roger nu poate fi făcut responsabil de erorile sau omisiunile posibile din conţinutul acestui site. Această limitare se aplică tuturor acestor pierderi şi daune de orice fel fie ele directe sau indirecte, speciale sau generale, consecutive sau accidentale, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date.

DISPOZIŢII FINALE
Clientul declară că a luat la cunoştinţă despre termenii şi condiţiile Contractului, de tarifele serviciilor şi de clauzele specifice serviciilor şi este de acord să respecte clauzele prezentului Contract. Legea care guvernează raporturile juridice între părţi prin semnarea prezentului Contract, este legea română.
Ambele părţi vor depune maximum de efort pentru soluţionarea, pe cale amiabilă şi în spiritul prevederilor contractuale, a litigiilor de orice natură izvorâte din executarea prezentului Contract. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, competenţa de judecată aparţine instanţelor de la sediul Astra Roger


Pentru orice nelămuriri, în legătură cu utilizarea website-ului, produsele şi modalitatea de cumpărare vă stăm la dispoziţie prin adres de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În spatele produselor noastre, stă o echipă dinamică, având mai mult de 25 ani de experienţă în domeniul tâmplăriei PVC şi aluminiu cu geamtermopan. Activitatea noastră s-a orientat întotdeauna spre performanţă, calitate şi design inovator în domeniul producţiei de tâmplărie termoizolantă. Garanţia calităţii produselor noastre din doimeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan e dublată de profesionalismul echipei.
iso9001.png
Pantelimon, B-dul Biruintei, nr. 253-257, jud. Ilfov, cod postal 077145
021.352.7755 (56) | 0770.494.160
office@astraroger.ro