FERESTRE și UȘI

veka
la preț de fabrică redus cu
0
%
Astra Roger îți aduce fereastra Veka în casa ta alături de discounturi și alte avantaje, pentru a beneficia de cel mai bun produs de pe piață.

Cere acum o ofertă și primești automat reducerea de 35% la prețul de fabrică pentru ferestrele VEKA, execuție la cele mai înalte standarde germane și montaj profesional prin intermediul echipelor noastre specializate, service și garanție pentru toate produsele.
Introduceți numele și prenumele
Introduceți un număr de telefon
Introduceți o adresă validă
Invalid Input
atașați un fisier valid (format: pdf, doc, docx, jpg, tif, gif, png)
Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată? Contactează-ne la numărul de telefon 0770 494 160!
Grabește-te! Oferta este supusă unor termeni și condiții, este limitată și valabilă până la sfarșitul lunii și se adresează exclusiv clienților din București și zonele limitrofe.


* Declar că am completat date cu caracter personal în scopul de a obţine informaţii personalizate cu privire la produsele sau soluţiile comercializate de Astra Roger SRL și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate în scopul de a îmi răspunde la solicitare. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca Astra Roger SRL să urmărească răspunsul la solicitarea mea şi îmi exprim acordul pentru folosirea datelor mele în scopul realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, produselor sau serviciilor Astra Roger SRL.