Astra Roger îți aduce ferestre și uși de calitate în casa ta alături de alte avantaje, pentru a beneficia de cel mai bun produs de pe piață.

Cere acum o ofertă și primești ferestre și uși la preț de fabrică, execuție la cele mai înalte standarde germane și montaj profesional prin intermediul echipelor noastre specializate, service și garanție pentru toate produsele.

Vrei mai multe detalii despre produsele și serviciile noastre?

Contactează un specialist la
numărul de telefon 0770 494 160
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Cod incorect
* Declar că am completat date cu caracter personal în scopul de a obţine informaţii personalizate cu privire la produsele sau soluţiile comercializate de Astra Roger SRL și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate în scopul de a îmi răspunde la solicitare. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca Astra Roger SRL să urmărească răspunsul la solicitarea mea şi îmi exprim acordul pentru folosirea datelor mele în scopul realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, produselor sau serviciilor Astra Roger SRL.