Astra Roger: Tâmplărie PVC, termopane VEKA și GEALAN

Producător de tâmplărie din PVC, termopane VEKA  și GEALAN: ferestre termopan, usi termopan realizate cu profile din PVC VEKA sau REHAU, usi de intrare sau de interior, usi rezidentiale, usi tip armonic, usi pliante, usi culisante cu ridicare, usi glisante, obloane și rulouri din aluminiu, plase contra  insecte batante, plase de insecte tip rulou, ferestre pivotante. Tâmplăria realizată în fabrica de germopane ASTRA ROGER este realizata folosind feronerie ROTO sau MACO, geam termoizolant SAINT-GOBAIN termopan sau tripan și se remarcă prin termoizolare, fiabilitate și siguranșă în  utilizare. Producem, livrăm și montăm tâmplărie din PVC în țară și exportîm ferestre si usi termopan in Italia, Franta, Germania, Spania, Elvetia. Cautam parteneri si dealeri pentru ferestrele și ușile realizate de noi!

La noi gasiți cele mai bune: termopane, ferestre termopan VEKA, ferestre termopan GEALAN, uşi termopan din PVC şi aluminiu, glafuri exterioare şi interioare, rulouri din aluminiu, obloane din aluminiu, plase ţânţari, geam termopan, uși culisante, uși culisante cu ridicare.

Vindem si montam termopane VEKA / GEALAN in: Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Prahova, Brasov, Sibiu, Valcea, Olt, Arges, Buzau, Vrancea, Giurgiu, Teleorman.
Preţuri bune si competitive direct de la producătorul de termopane ASTRA ROGER
!
PROMOTIE ferestre si usi la superpret! Calitate la pret bun!

Blog

Cum aleg ferestre pentru case eficiente energetic?

Cum aleg ferestre pentru case eficiente energetic?

Casa pasivă sau Casa viitorului este construcţia cu consum redus de energie care asigură un climat interior optim atât vara cât şi iarna, fără a avea nevoie de o sursă convenţională de încălzire. Pentru obținerea standardului de casă eficientă energetic trebuie acționat încă din faza de proiect, prin integrarea de structuri și elemente realizate din componente eficiente energetic, care să aibă un coeficient de transfer termic redus.

Care este cea mai potrivita feronerie pentru ferestre și uși termopan

Care este cea mai potrivita feronerie pentru ferestre și uși termopan

Locuinţa trebuie să asigure protecție în fața capriciilor vremii şi la încercările de pătrundere prin efracţie. Iarna iți doreşti să fi protejat de frig și de curenții reci de aer, vara de temperaturile ridicate și de lumina puternică iar întotdeauna iți doreşti ca locuinţa să fie sigură. De aceea merită să vă gândiţi foarte bine şi să alegeţi cu grijă ușile și ferestrele termopan. Dacă acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate şi sunt construite cu atenţie, atunci sunteți cu un pas mai aproape de căminul visat care să vă ofere confortul şi protecţia dorită.

Câteva motive care vă vor convinge să alegeți ferestre și uși ASTRA ROGER realizate cu profile VEKA

Câteva motive care vă vor convinge să alegeți ferestre și uși ASTRA ROGER realizate cu profile VEKA

O fereastră de calitate superioară începe să contribuie la confortul dumneavoastră imediat ce a fost instalată și se comportă la fel ca în prima zi vreme îndelugata. Acest lucru se datorează profilelor VEKA de clasă A, a feroneriei moderne și a geamului termoizolant de calitate. Un rol important îl reprezintă experiența noastră de peste 20 de ani în producția de ferestre și uși din PVC. Descoperă câteva avantaje ale ferestrelor noastre realizate cu profile din PVC VEKA, clasa A
 Ce uși să alegi pentru proiectul tău: uși culisante sau uși armonice?

Ce uși să alegi pentru proiectul tău: uși culisante sau uși armonice?

Ești în plin proces de reamenajare a locuinței, sau ești în punctul de a finaliza construcția unei noi locuinţe?
Dacă în planurile locuinței se regăsește un spațiu vast cu deschidere mare către exterior, atunci înseamnă că poți alege o ușă cu sistem culisant sau armonic. Nu ai nevoie de un designer de interior. Ai nevoie de o ruletă, de puțină imaginație și de sfatul specialiștilor noștri.

Cât de important este pachetul de geam termopan la o fereastră?

Cât de important este pachetul de geam termopan la o fereastră?

Fereastra este principalul element care realizează legătura între casa noastră și mediul exterior, de aceea trebuie acordată o mare atenție la alegerea acestora. Atunci când dorim ferestre termopan pentru casa noastră, trebuie să fiți atenți în principal la calitatea acestora, la componentele și materialele din care sunt fabricate, la fabrica și tehnologia de fabricație și nu în ultimul rând la preț.

Peste 50 de nuanțe și texturi disponibile pentru ferestrele și ușile ASTRA ROGER

Peste 50 de nuanțe și texturi disponibile pentru ferestrele și ușile ASTRA ROGER

Culorile alese pentru exteriorul locuinței, mobilierul, amenajarea interioară împreună cu nuanța de culoare a ferestrelor și a uşilor sunt cele care te fac să te simți acasă și îți dau acel sentiment de intimitate și împlinire. Află ce posibilități de personalizare există pentru ferestrele și ușile din PVC VEKA sau Gealan produse de ASTRA ROGER.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?
Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0770 494 160

Solicită o ofertă de preț!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
În spatele produselor noastre, stă o echipă dinamică, având mai mult de 25 ani de experienţă în domeniul tâmplăriei PVC şi aluminiu cu geamtermopan. Activitatea noastră s-a orientat întotdeauna spre performanţă, calitate şi design inovator în domeniul producţiei de tâmplărie termoizolantă. Garanţia calităţii produselor noastre din doimeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan e dublată de profesionalismul echipei.
iso9001.png
Pantelimon, B-dul Biruintei, nr. 253-257, jud. Ilfov, cod postal 077145
021.352.7755 (56) | 0770.494.160
office@astraroger.ro