Astra Roger: Tâmplărie PVC, termopane VEKA și GEALAN

Producător de tâmplărie din PVC, termopane VEKA  și GEALAN: ferestre termopan, usi termopan realizate cu profile din PVC VEKA sau REHAU, usi de intrare sau de interior, usi rezidentiale, usi tip armonic, usi pliante, usi culisante cu ridicare, usi glisante, obloane și rulouri din aluminiu, plase contra  insecte batante, plase de insecte tip rulou, ferestre pivotante. Tâmplăria realizată în fabrica de germopane ASTRA ROGER este realizata folosind feronerie ROTO sau MACO, geam termoizolant SAINT-GOBAIN termopan sau tripan și se remarcă prin termoizolare, fiabilitate și siguranșă în  utilizare. Producem, livrăm și montăm tâmplărie din PVC în țară și exportîm ferestre si usi termopan in Italia, Franta, Germania, Spania, Elvetia. Cautam parteneri si dealeri pentru ferestrele și ușile realizate de noi!

La noi gasiți cele mai bune: termopane, ferestre termopan VEKA, ferestre termopan GEALAN, uşi termopan din PVC şi aluminiu, glafuri exterioare şi interioare, rulouri din aluminiu, obloane din aluminiu, plase ţânţari, geam termopan, uși culisante, uși culisante cu ridicare.

Vindem si montam termopane VEKA / GEALAN in: Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Prahova, Brasov, Sibiu, Valcea, Olt, Arges, Buzau, Vrancea, Giurgiu, Teleorman.
Preţuri bune si competitive direct de la producătorul de termopane ASTRA ROGER
!
PROMOTIE ferestre si usi la superpret! Calitate la pret bun!

Blog

Ferestre și uși din PVC: tendințe în arhitectură și design

Ferestre și uși din PVC: tendințe în arhitectură și design

În topul alegerilor arhitecților de clădiri moderne se situează ferestrele și ușile de mari dimensiuni  care atrag mereu atenția asupra construcțieiși conferă interiorului un aspect unic și luminos. În plus, opțiunile de personalizare a tâmplăriei din PVC variază de la texturi și culori unice, folii și imitații de lemn, până la acoperiri din aluminiu și vopsele electrostatice care acoperă întregul spectru RAL.

 Cateva soluții care te vor ajuta să combați efectele scumpirii energiei

Cateva soluții care te vor ajuta să combați efectele scumpirii energiei

Scumpirile tot mai frecvente din ultima perioadă la gaze și electricitte ne afectează pe toți, generând o creștere a costurilor cu întreținerea locuințelor și a birourilor, deci un efort financiar suplimentar ce ne afectează bugetul.

Tot mai frecvent se discută despre eficiență energetică și sustenabilitate și  de faptul că trebuie să ne responsabilizăm și să înțelegem că, prin decizii bine fundamentate, putem diminua impactul facturilor mult prea mari, protejând în același timp bugetul și, nu în ultimul rând, mediul înconjurător.

Cum poți să eficientizezi consumul de energie cu încăălzirea sau racirea clădirii?

Care sunt avantajele ferestrelor și a ușilor panoramice?

Care sunt avantajele ferestrelor și a ușilor panoramice?

Tot mai frecvent, în opțiunile arhitecților se regăsesc elemente vitrate de mari dimensiuni ce asigură o vedere panoramică și conferă cladirii un aspect modern. În afara detaliilor tehnice legate de acestea, în proiectarea casei visate, trebuie acordată o atenție și la forma sau culoarea cea mai potrivită. Ferestrele panoramice sunt deseori întâlnit la clădirile de birouri sau spațiile comerciale, însă poate fi încadrat cu succes și în cadrul unei locuințe rezidențiale.

Cum păstrezi răcoarea în casă în zilele fierbinți de vară

Cum păstrezi răcoarea în casă în zilele fierbinți de vară

Temperaturile ridicate din zilele toride de vară sunt din ce în ce mai greu de suportat, iar pentru a te bucura de confort fără a consuma cantități uriașe de energie, termoizolarea locuinței este soluția necesară. Dacă nu ai făcut-o deja, acum este momentul cel mai propice pentru a demara această acțiune deoarece va îmbunătății substanțial confortul din locuinta dumneavoastra.

Sfaturi utile pentru o utilizare corectă și îndelungată a ferestrelor și ușilor din PVC

Sfaturi utile pentru o utilizare corectă și îndelungată a ferestrelor și ușilor din PVC

Întreţinerea tâmplăriei termopan PVC este esenţială, mai ales în condiţiile în care doriţi să vă bucuraţi de aceasta pentru o perioadă cât mai mare de timp.  Pentru a crește durata de viață a ferestrelor dumneavoastră din PVC, este important să acordați o atenție sporită modului de întrșinere și manevrare a acestora.

De ce apare condensul pe ferestre şi cum putem să-l combatem

De ce apare condensul pe ferestre şi cum putem să-l combatem

Dacă ați observat într-o dimineață sau seară rece de iarnă că ferestrele s-au aburit, a sosit momentul să aflați de ce. Condensul în cazul ferestrelor din PVC cu geam termopan este un fenomen destul de des întâlnit și există cauze multiple care îi favorizează apariția. Vapori de apă amestecaţi cu aer sunt atrași de suprafeţele mai reci unde se condensează sub formă de picături de apă

Cele mai importante 6 motive să alegi ferestrele ASTRA ROGER placate cu aluminiu

Cele mai importante 6 motive să alegi ferestrele ASTRA ROGER placate cu aluminiu

Placarea cu aluminiu la exterior a profilelor din PVC pentru ferestrele Astra Roger este o tehnică inovatoare care, prin procedee și tehnologii de ultimă generație, reușește să ofere o alternativă foarte bună pentru cei care doresc să sporească rezistența și termoizolarea tâmplăriei PVC și să confere o eleganță deosebită locuinței lor.

3 motive pentru echiparea ferestrelor cu rulouri exterioare

3 motive pentru echiparea ferestrelor cu rulouri exterioare

Rulourile exterioare oferă protecţie eficientă împotriva razelor solare, luminii puternice și a privirilor indiscrete. În zilele friguroase de iarnă, căldura rămâne în interior, asigurând confort şi siguranţă. S-a demonstrat că folosirea rulourilor pe timp de iarnă poate reduce consumul de energie termică cu până la 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer condiţionat să devină inutil.

Cum participă geamul termoizolant la confortul și siguranța caminului tău

Cum participă geamul termoizolant la confortul și siguranța caminului tău

Locuința de vis este un loc in care te simți confotabil și care oferă protecție în fața capriciilor vremii. Iarna ești protejat de frig și de curenții reci de aer,  vara ești ferit de temperaturile ridicate și de lumina puternică.

Elementele cheie care participă activ la confort sunt ferestrele și ușile, puncte de tranziție dinspre interior spre exterior și invers. Dacă aceste deschideri sunt proiectate din materiale de înaltă calitate atunci sunteți cu un pas mai aproape de casa visată.

Cum aleg ferestre pentru case eficiente energetic?

Cum aleg ferestre pentru case eficiente energetic?

Casa pasivă sau Casa viitorului este construcţia cu consum redus de energie care asigură un climat interior optim atât vara cât şi iarna, fără a avea nevoie de o sursă convenţională de încălzire. Pentru obținerea standardului de casă eficientă energetic trebuie acționat încă din faza de proiect, prin integrarea de structuri și elemente realizate din componente eficiente energetic, care să aibă un coeficient de transfer termic redus.

 Ce uși să alegi pentru proiectul tău: uși culisante sau uși armonice?

Ce uși să alegi pentru proiectul tău: uși culisante sau uși armonice?

Ești în plin proces de reamenajare a locuinței, sau ești în punctul de a finaliza construcția unei noi locuinţe?
Dacă în planurile locuinței se regăsește un spațiu vast cu deschidere mare către exterior, atunci înseamnă că poți alege o ușă cu sistem culisant sau armonic. Nu ai nevoie de un designer de interior. Ai nevoie de o ruletă, de puțină imaginație și de sfatul specialiștilor noștri.

Care este cea mai potrivita feronerie pentru ferestre și uși termopan

Care este cea mai potrivita feronerie pentru ferestre și uși termopan

Locuinţa trebuie să asigure protecție în fața capriciilor vremii şi la încercările de pătrundere prin efracţie. Iarna iți doreşti să fi protejat de frig și de curenții reci de aer, vara de temperaturile ridicate și de lumina puternică iar întotdeauna iți doreşti ca locuinţa să fie sigură. De aceea merită să vă gândiţi foarte bine şi să alegeţi cu grijă ușile și ferestrele termopan. Dacă acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate şi sunt construite cu atenţie, atunci sunteți cu un pas mai aproape de căminul visat care să vă ofere confortul şi protecţia dorită.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?
Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0770 494 160

Solicită o ofertă de preț!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
În spatele produselor noastre, stă o echipă dinamică, având mai mult de 25 ani de experienţă în domeniul tâmplăriei PVC şi aluminiu cu geamtermopan. Activitatea noastră s-a orientat întotdeauna spre performanţă, calitate şi design inovator în domeniul producţiei de tâmplărie termoizolantă. Garanţia calităţii produselor noastre din doimeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan e dublată de profesionalismul echipei.
iso9001.png
Pantelimon, B-dul Biruintei, nr. 253-257, jud. Ilfov, cod postal 077145
021.352.7755 (56) | 0770.494.160
office@astraroger.ro